Algemene bepalingen & Privacyverklaring

Algemene bepalingen
Lessen
De Tai Chi lessen worden verzorgd door gediplomeerd docent.

Kleding
Kleur van de te dragen kleding is zwart, de zwarte kleding heeft een rustige uitstraling. Het schoeisel moet een zachte en bij voorkeur een platte zool hebben, harde zolen verstoren de rust tijdens de lessen. Verder is er geen speciale Tai Chi kleding of schoeisel vereist, zwarte kleding waarin men zich makkelijk kan bewegen is voldoende.

Lesgelden
Lesgelden worden telkens vooraf per periode voldaan (in principe bestaat een periode uit 10 lessen). Het lesgeld kan contant worden voldaan tijdens de eerste les van de nieuwe periode of binnen 14 dagen na aanvang van de nieuwe periode worden overmaakt per bank. Leden krijgen voor het aanbreken van de nieuwe periode het lesrooster met de bijbehorende kosten per e-mail toegestuurd.

Afwezigheid/verhindering.
• Bij verhindering dient men dit vóór de desbetreffende les doorgeven.
• Bij afwezigheid of verhindering vindt geen restitutie van het lesgeld plaats. Ook is het niet mogelijk om gemiste lessen in een andere groep/locatie in te halen.
• Indien men wegens medische redenen 4 of meer aaneengesloten lessen niet kan bijwonen dan zal dit verrekend worden met de volgende lesperiode. Om van deze regeling gebruik te kunnen maken moet men bij de eerste afwezigheid melden dan men om medische redenen verhinderd is.

Gedrag en Houding
Men zal ten alle tijden de deelnemers aan Tai Chi lessen en/of evenementen met het grootste respect behandelen. Respectloos gedrag en/of kwetsende uitlatingen hebben direct royement als gevolg, het betaalde lesgeld wordt in geval van royement niet terugbetaald, ook zal men in dit geval in de toekomst worden uitgesloten van deelname aan alle lessen en/of evenementen van Tai Chi Tao “Zwarte Kraanvogel”.

Aansprakelijkheid
Tai Chi Tao “Zwarte Kraanvogel”, de docenten verbonden aan Tai Chi Tao “Zwarte Kraanvogel” of degene, die tijdens de Tai Chi lessen de docenten vervangen, zijn niet aansprakelijk voor verlies of diefstal, schade en/of letsel ontstaan door deelname. Deelname vindt volledig plaats op eigen risico.

Privacyverklaring

Algemeen
Tai Chi Tao “Zwarte Kraanvogel” respecteert uw privacy. Wanneer u zich aanmeldt voor de Tai Chi Lessen en/of workshops vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt voor onze eigen administratie. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde server van Tai Chi Tao “Zwarte Kraanvogel” of die van een derde partij. Deze gegevens zullen niet gecombineerd worden met andere persoonlijke gegevens die beschikbaar zijn.

Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar Tai Chi Tao “Zwarte Kraanvogel” verzendt, is het mogelijk dat deze berichten bewaard worden. Soms wordt er gevraagd naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken zo goed mogelijk te beantwoorden.

Derden
Uw persoonlijke gegevens worden niet met derden gedeeld. Tai Chi Tao “Zwarte Kraanvogel” is verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Foto- en/of video opnames
Foto- -en of video opnames die tijdens de Tai Chi lessen en/of workshops worden gemaakt worden uitsluitende gedeeld na uitdrukkelijke toestemming van de deelnemer(s).
Foto- en/of video opnames die worden gemaakt tijdens (openbare)evenementen kunnen zonder toestemming vooraf gebruikt worden ten behoeve van promotie doeleinden.

Veranderingen Algemene bepalingen en Privacyverklaring

Deze algemene bepalingen en privacyverklaring zijn afgestemd op de diensten en producten van Tai Chi Tao “Zwarte Kraanvogel”. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van producten en/of diensten, kunnen leiden tot wijzigingen in de algemene bepalingen en privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om deze regelmatig te raadplegen. De algemene bepalingen en privacyverklaring kunt u online vinden op http://www.zwartekraanvogel.nl

De algemene bepalingen en privacyverklaring zijn voor het laatst aangepast op 14 januari 2017